Καλώς ήλθατε στο kokkorisoptic.gr
το καλάθι μου!Το καλάθι αγορών περιέχει 0 προϊόντα / Αξίας 0,00 €
  
GR | EN
Stop Looking for your glasses !
Επιστροφές
Μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το Kokkoris Optics.gr, είτε επειδή απλά άλλαξετε γνώμη, είτε επειδή εντόπισατε κάποιο πρόβλημα στο προϊόν. Εμείς παραλαμβάνουμε το προϊόν προς επιστροφή από το χώρο σας χωρίς χρέωση .

1.Ελλάτωμα στο Προϊόν; Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. Ωστόσο στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάτι μπορεί να διέφυγε από έμας μπορείτε να μας το στείλετε πίσω, αρκεί αυτή η επιστροφή να γίνει εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα αποσταλεί πρωτίστως στο τμήμα Service για έλεγχο προς διαπίστωση ότι η βλάβη/ ελλάτωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, ώστε να αντικατασταθεί με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή άλλο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2108980850 ή στο email customercare@kokkorisoptics.gr.

2.Αλλάξατε Γνώμη; Σε περίπτωση που απλά αλλάξατε γνώμη μπορείτε να το επιστρέψετε αρκεί να μην έχουν παρέλθει 5 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν χρησιμοποιηθεί, να έχει παραβιασθεί, ή να είναι ελλειπής η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Παραλαμβάνουμε το προϊόν προς επιστροφή από το χώρο σας χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας αλλά και τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην Kokkoris Optics στο 2108980850 ή στο email customercare@kokkorisoptics.gr.Σε άλλη περίπτωση αν το επιθυμείτε, μπορεί το ποσό που έχετε καταβάλλει να παραμείνει πιστωτικό στην καρτέλα σας για έπομενη αγορά σας.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Kokkoris Optics, για να κάνετε την επιστροφή σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Ενημερωθείτε:    
Δείτε ακόμα:
Ασφάλεια συναλλαγών μέσω της:
Επικοινωνήστε μαζί μας στο
216 9000 999
Designed by  
Powered by STATUS CMS